klik sini untuk promosi

5 October 2012

tenshennyeeee....

masalah riang roma terbuka !
itu prob aq skrg..bukan yg besar2 disebabkan jerawat,tapi yg liang roma kecil2 tu..
effect dri pkai produk %$^&&^$#@#..
warghh !!
bile pkai bedak,mmg nampk sgt2..menyesal aq pakai produk bukan2..rugi saje yg dapat..


cmnie lah contoh keadaan nya..(gmbar nie aq google,'enlarged pores')

bagaimana cara untuk hilangkan liang roma terbuka ni ?
kalau tahu,suggest kan ye..
tak sanggup dah aq..

aq dah try pakai clay mask..(sedang pakai)
untuk reduce oil & shrink pores..hari-hari aq pakai,tapi macam x nampak kesan nya..
xpelah..aq akan terus guna..
produk baru dah beli..hari ahad ni aq ambil kat HEPA..harap berkesan..
humm.....

6 comments:

  1. macam2 produk tuan blog guna, hu

    ReplyDelete
  2. yup btul jugak ehh..ade sape2 taw tlg cmmnt ;))

    ReplyDelete
  3. klw lah ade sesiapa yg bulleh tau care utk selesaikan mslh nie..

    ReplyDelete
  4. cbe try tenyeh ais kt muka..ais bole kecikkn pori2 tu kalo pori2 tersumbat wap kan muka ngn air panas then dah sejuk cuba tuam kan ais kt muka,,,sy bg cadangan je kalo x jadi jgn mrh sy pnh buat menjadi la ^^ after tuam ais tu apply lotion or pelembap slh satu faktor enlarged pores ni muka kering

    ReplyDelete