klik sini untuk promosi

28 July 2016

Latoja Skin Infant Serum & Latoja Slimming

LATOJA SKIN
(Sekotak ada 8 mask + 8 serum)
RM73 (PASARAN RM208)
Original 100%, ada QR Code& Hologram
+pos rm7 sm, rm11 ss
0169503401

Latoja Infant Skin Serum also known as Latoja Mask

FUNGSI:
diminish acne SCAR,
reduce PIGMENT,
improve skin hydration,
WHITENING effect,
boost SKIN CELL RENEWAL,
repair UNEVEN SKIN TONE & TEXTURE

Original 100%





*****************
LATOJA SLIMMING
RM43
+pos rm7 sm, rm11 ss




Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

SLIMMING & DETOX TEA KAKICANTIQ TEA

SLIMMING & DETOX TEA KAKICANTIQ TEA

0169503401

❥ SLIMMING & DETOX TEA:
RM15
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

❥ KAKICANTIQ TEA
RM25
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

------------------------------------------

❥ SLIMMING & DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA
RM40
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)





KHASIAT SLIMMING & DETOX TEA
 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
 Membuang Lemak yg DEGIL
 Menyelesaikan masalah OBESITI
 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
 Menurunkan tahap KOLESTROL
 Membuang ANGIN dalam badan
 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
 1 pack ada 15 sachet.
 1 sachet bole guna 2 kali
 Minum malam sehari sekali
 Tidak cirit birit
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KHASIAT KAKICANTIQ TEA
 Mengecilkan peha
 Mengecilkan lengan
 Mengurangkan air berlebihan dalam badan
 Melawaskan kencing
 Mengurangkan selera makan
 Cepat kenyang
 1 pack ada 15 sachet
 1 sachet boleh guna 2 kali
 Minum pagi sehari sekali
 Tidak cirit birit
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KESAN DALAM MASA SEMINGGU JIKA KONSISTEN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TEA INI ADALAH BAHAN SEMULAJADI & TIADA BAHAN KIMIA @ BAHAN TERLARANG

Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

25 July 2016

Jemaima Whitening Pills

JEMAIMA WHITENING PILS

RM73
+POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)
2-RM140 free pos. (Ss tambah RM4)
0169503401
KELEBIHAN JEMAIMA WHITENING PILS

*Adanya Collagen membuat kulit jadi kenyal seperti kulit bayi .
bermanfaat sebagai antioksidan bagi kulit
*Kulit mereka yang gelap dan kusam menjadi putih , halus, merona untuk jangka waktu yang panjang .
*Mengurangi garis-garis kecil dan keriput
*Meningkatkan kecerahan dan kelembutan kulit .
*Menjadikan kulit lebih kencang dan elastis .
*Mengurangi kemerahan yang diakibatkan oleh peradangan atau kulit sensitif Bintik-bintik hitam bekas jerawat hilang & mencegahnya kembali .
*Menjadikan bibir & puting yang hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang .
* Memutihkan ketiak yang hitam, sikut, flek hitam, lipatan-lipatan lain pada tubuh yang hitam, yang terpenting tidak mengupas kulit .
*Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar dengan mengecilnya pori-pori Kulit kering atau pecah pecah kembali normal dan halus .
*Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat proses penyembuhan jerawat .
*Meratakan warna kulit, Mencerahkan dan membuat kulit bersinar



Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

22 July 2016

Moeder tambah susu ibu

Moeder RM85+POS RM10
0169503401




➔ susah nak minum sus*?
➔ risau sus* tidak penuh?
➔ risau baby tak cukup sihat ?
➔ risau tidak boleh simpan stok banyak
➔ risau s*s* kering?

ANDA TAKUT NAK MINUM SUSU TAPI MAHUKAN BABY ANDA CUKUP VITAMIN DAN SIHAT SENTIASA

80% ibu baru sukar untuk mengahasilkan bekalan sus* untuk bayi pertama. INI FAKTA DIATAS KAJIAN !!

TERKINI ANDA SUDAH TIDAK PERLU RISAU JIKA BREAST ANDA SUKAR UNTUK MENJANA MAKANAN UNTUK BABY ANDA
KAMI BANTU ANDA..BAGAIMANA ? ?

✔ Meningkatkan produksi sus* ibu
✔ Menambahkan simpanan stok sus* ibu
✔ Mengahasilkan sus* yang pekat
✔ Mencegah asma dan lelah
✔ Mencegah Rabun ketika besar
✔ Membantu pembentukan otak, saraf, plasma darah, dan organ pembiakan.
✔ Memberi lebih tenaga ketika proses bersalin
✔ Mengatasi masalah mual.
✔ Menormalkan metabolisme
✔ Membantu kecergasan otak bayi (Anak Pintar)
✔ Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ketika hamil kerana membawa kandungan
✔ Menguatkan kandungan bagi ibu baru hamil
✔ Mencegah kegemukan selepas bersalin
✔ Rasa Vanila berlemak tanpa menyebabkan rasa loya

*BERPERISA VANILLA YANG SANGAT SEDAP

AMAT SESUAI BAGI IBU YANG SEDANG HAMIL DAN SELEPAS BERSALIN

APA YANG KAMI BERI
=============
✔Jaminan 200 % berkesan
✔ MEMPUNYAI SIJIL halal dan KKM
✔ Wang anda akan dikembalikan jika tidak berkesan dalam masa 30 hari

Details & info lanjut Boleh PM terus ke inbox akak.

Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Princess Bvrc Baru

PRINCESS BVRC




RM63
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)
0169503401
" RAHSIA KECANTIKAN WANITA "

Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa terdekat!!!.Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.
Jom dapatkan kulit yang sihat,cerah,cantik dan bebas dari cela dengan engamalkan produk kecantikan Princess Bvrc. Jom order sekarang!!Tak try rugi taw..

KELEBIHAN PRINCESS BVRC

๐ŸŒบ Membantu merapatkan saluran faraj.
๐ŸŒบ Membantu merapatkan saluran faraj.
๐ŸŒบ Membantu mencantikkan kulit seluruh badan.
๐ŸŒบ Melicinkan kulit wajah.
๐ŸŒบ menghilangkan parut hitam dan berlubang.
๐ŸŒบ Merawat masalah jerawat dan jeragat.
๐ŸŒบ Memerah bibir faraj dan puting payudara.
๐ŸŒบ Mencerah celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak.
๐ŸŒบ Membesarkan punggung.
๐ŸŒบ Membantu membesarkan payudara.
๐ŸŒบ Mencerahkan penglihatan mata.
๐ŸŒบ Mencantkkan kuku dan melebatkan rambut.
๐ŸŒบ Mengecut dan menyihatkan rahim.
๐ŸŒบ Membantu menstabilkan hormon.

CARA PENGAMBILAN PRINCESS BVRC

๐ŸŒฐ Sehari satu sachet 30 minit selepas sarapan pagi

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Princess BVRC produk 100% Original dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

PANTANG LARANG UNTUK PENGAMBILAN PRINCESS BVRC

๐ŸŒธ Untuk hasil yang baik ,minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
๐ŸŒธ Tidur awal,Rehat secukupnya
๐ŸŒธ Amalkan gaya hidup sihat
๐ŸŒธ Kurangkan makanan tidak berkhasiat
๐ŸŒธ Lemak tinggi
๐ŸŒธ Berminyak
๐ŸŒธ Minuman bergas
๐ŸŒธ Minuman keras

NAK SHARE TIPS PENGJAGAAN KULIT ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ’‹ Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat
sejuk seperti kangkung,timun,labu air atau kundur.
๐Ÿ’‹ Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang banyak seperti pisang atau betik.Amalkan minum jus lobak merah yang dicampurkan sedikit madu lebah.
๐Ÿ’‹ Jangan buang air kecil dan air besar serentak,sebaliknya cuba lakukan
satu persatu.
๐Ÿ’‹ Jangan buang air ketika berada didalam air (kolam renang atau tab mandi).Ini dikatakan akan mampu melemahkan kemantapan vagina selain itu mempercepatkan monopus.
๐Ÿ’‹ Bersihkan alat kelamin setiap kali selesai hubungan intim,ia boleh melemahkan selain mengundang penyakit berjangkit
๐Ÿ’‹ Apabila mengambil jamu,jangan amalkan minum air kelapa kerana ia akan meneutralkan semula badan
๐Ÿ’‹ Untuk wanita lepas bersalin,pengambilan jamu boleh dimulakan pada jari ketujuh selepas melahirkan anak sehingga habis tempoh berpantang.
๐Ÿ’‹ Wanita yang bersalin secara pembedahan,digalakan mengambil jamu selepas 2 atau 4 minggu setelah luka pembedahan pulih
๐Ÿ’‹ Dalam tempoh 44 hari berpantang.jangan bersama dengan suami untuk mengelakkan kerosakan faraj.
๐Ÿ’‹ Sekiranya mendapati diri hamil,elakan mengambil jamu atau sebarang ubat-ubatan lain.
๐Ÿ’‹ Apabila usia mencecah 40 tahun,kurangkan pengambilan makanan laut sebalikanya lebihkan ulam-ulaman

Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

15 July 2016

Minyak herba asma mujarab

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB
RM29

+
POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)
whatsapp/ mesej 0169503401


Minyak herba asma mujarabPENAWAR ASMA, BATUK KAHAK, SELSEMA, SEMPUT, DEMAM, KEMBUNG PERUT, LENGUH SENDI DAN MASALAH PERNAFASAN.
๐Ÿ’ข *Info Minyak Herba*๐Ÿ’ข
Minyak Herba Asma Mujarab telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Diperbuat daripada herba terpilih. Berbaloi untuk anda miliki.
Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh. Kami ada ramai testimoni sebagai bukti keberkesanan produk ini.
✔ *SESUAI untuk SEMUA peringkat umur* .
๐Ÿ’ข *Fungsi* ๐Ÿ’ข
Minyak Herba Asma Mujarab sesuai untuk lelah, semput, asma, batuk, kahak,selsema, luka, terkena api, terkena air panas, gigitan serangga, lenguh, bengkak, bisul, kembung perut, sakit gigi dan gatal kulit.
Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.
Cubalah sebotol dan rasailah perbezaannya.

Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Toner peluntur daki

TONER PELUNTUR DAKI 3IN1 RM60 FREE POS
0169503401
Nak Bermanja Tapi Kulit Berdaki?๐Ÿ˜ฃ

Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜




DIJAMIN ATAU POLISI WANG DIKEMBALIKAN

Mengandungi :

1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream

Fungsi Utama :

๐Ÿ‘Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
๐Ÿ‘Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
๐Ÿ‘Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
๐Ÿ‘Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
๐Ÿ‘Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

Diperbuat daripada :

- Ekstrak betik
- minyak zaitun
- tawas
- olive oil

Cara guna :

Sapukan TONER PELUNTUR DAKI sebelum mandi,bersihkan tempat berdaki menggunakan kapas

Gosok BLEACHING  SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi

Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain..



Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Honey bee venom rm13

READY STOCK Honey Bee Venom
RM70 + POS RM7 SM@RM11 SS



Set Trial 5g


Trial 5g RM13+ POS RM7 SM@ RM11 SS

sebelum makeup sapu honey bee venom dulu..
nak tahu knape?

Nak make up tahan lama ??
X bercapuk biar pon berpeluh??
Nak muka nampak glowing??

HONEY BEE VENOM LA JAWAPANNYE...

pakai time makeup n time nk tdur

Nak cpt boleh wssp 0169503401

-This gel-based cream nih mengandungi:
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?  sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak\ ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
 HONEY BEE VENOM MULTI
 SOLUTION CREAM

Digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur.

Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Dtrim.com Original 100%

Dtrim.com RM60 FREE POS
0169503401
ORIGINAL 100%


D'TRIM OBESITY SOLUTION : CEPAT BERKESAN KURUS DALAM 5 HARI

 Hanya yang ORIGINAL, only www.d-trim.com ( D'TRIM ORIGINAL )

JAUHI DARI MENBELI BARANGAN TIRUAN.





D'TRIM OBESITY SOLUTIONS : PENYELESAI MASALAH KEGEMUKAN DAN LEBIHAN BERAT BADAN DALAM HANYA 5 HARI!!!

KELEBIHAN UTAMA D'TRIM OBESITY SOLUTION :

Bertindak secara efektif, membakar lemak lebihan, mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
Pengambilan produk ini harus bersama-sama dengan diet yang seimbang dan program senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
Dinasihatkan minum banyak air kosong dan amalkan memakan buah-buahan.
Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 100% bahan semula jadi.




Bahan Dalam D'TRIM OBESITY SOLUTION :
Mannitol
Grape Juice Powder
Blueberry Juice Powder
Inulin. Garcinia Cambogia
Guarana Extract
Bitter Orange Extract and
Alfalfa Extract




CARA PENGAMBILAN :

30 biji kapsul dalam 1 botol utk 30 hari pengambilan.



1 biji sblm sarapan pagi.

If gastrik ambil 1 biji slps sarapan.

-------------------



PANTANG LARANG :



HARUS hindarkan... Air Sejuk , Kopi , Teh , Susu , Air Kelapa , Nescafe .. Air Sejuk / Ais boleh menyebabkan lemak-lemak akan menjadi Beku & Berkumpul Malah memang susah nak nampak HASIL / KESAN PENGGUNAAN D'TRIM.

-------------------



Rumusan ekstrak dari buah2an dan tumbuhan semulajadi. Tiada kesan sampingan. Langsing dgn sihat & lawas pembuangan. Tiada cirit



KEISTIMEWAAN #DTRIM:



1 - 7 Hari: -

* Otot-otot mula melembut

* Lemak badan mula terbakar

* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.



7 - 15 Hari:-

* Lemak badan terbakar dengan banyak.

* Berat badan mula turun.

* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.



1 Bulan:-

* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.

* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".

* Berat badan turun dengan ketara.








Peringatan:


Produk D'Trim yang ORIGINAL mesti ada ciri-ciri seperti berikut:

1. Sticker diatas tutup botol mesti tertulis..www.d-trim.com.
2. Mempunyai nombor 12 digit yang boleh didapati apabila anda mengores 'anti-fake code' pada sticker diatas.
3. Nombor 12 digit tadi boleh disahkan keasliannya di website www.d-trim.com.


Jika anda membeli produk Dtrim dan tidak mempunyai ciri-ciri sepert diatas, itu adalah D'Trim TIRUAN.
Marilah kita war2kan agar semua pengguna tidak tertipu.



Hati-hati dengan D'Trim tiruan..

Terlalu banyak dipasaran sekarang hingga ramai yg terkena. Jangan terpengaruh dgn tawaran harga yg murah tapi sebenarnya tiruan dan tidak berkesan..
Pastikan dipelekat atas tutup botol tercatat: www.d-trim.com.



Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

DMS 4D Foundation 360 DMS 5D Foundation , Hybrid CC, Diamond Foundation

Apa keistimewaan setiap foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda??
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80


๐Ÿ”ตDia boleh jadi foundation
๐Ÿ”ตDia boleh jadi cream muka
๐Ÿ”ตDia boleh jadi penghalang uv matahari
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda glowing
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda putih

๐Ÿ”ดSape yg pernah pakai Foundation By Dms 360° mesti taknak pakai foundation lain dah.... Berminat?
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80

FOUNDATION KELUARAN DMS360 MMG OHSEM..
WOW.. MMG TIADA TANDINGAN

๐Ÿ’…Nak yg pinkish2 ambil 4d
๐Ÿ’…Nak yg putih gebu ambil 5d
๐Ÿ’…Nak yg blink2 ambil diamond
๐Ÿ’…Nak yg natural color ambil hybrid cc

*CC CREAM HYBRID ...rm80
*4D FOUNDATION ... rm63
*DIAMOND CREAM ... rm80
*5D HYBRID FOUNDATION ... rm78
 Wassap 0169503401 -Syuhada DMS

RINGAN DI WAJAH..
SENANG DI SAPU..
INTANT GLOWING DLM 3 MINIT..
EFFECT MCM GUNA 360 CAMERA

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT..

BOLEH PAKAI BILA2 MASA JER..
BILA DH GUNA FOUNDATION DR DMS TAK PAYAH NK GUNA BEDAK DAH..

TAHAN SELAMA 3 TAU 4 BULAN BERBALOI2..Ketiga-tiga foundation iaitu 4D, 5D dan HYBRID CC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebaร gai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa sama...

Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba 4D foundation...

Pengguna menggunakan 4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ RM63

Manakala 5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM78

Hybrid CC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

Diamond foundation pula biasanya menjadi pilihan apabila anda selalu menghadiri night event dan inginkan bling pada wajah anda. Pasti ramai terpukau akan wajah asli anda tetapi tetap tampil natural, glowing dan gebu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

PM/WASAP 0169503401 syuhada



5D FOUNDATION


Rm78



4D FOUNDATION

Nampak x glowing tu????????
Mmg best 4d 360 foundation ni uollssss..
Susah nak gambarkan dr kata2...uollsss kena try sendri....mmg pasti jatuh hati selamanya....yg dah mencuba taulah perasaan tu kan...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wssp segera 0169503401
Siapa cepat die dapat..
Hot salesss
RM63+POS RM7 SM@ RM11 SS sahaja.
Pengganti bedak dan make up di hari raya uollss...
Jom grab sementara harga masih rm70.00 yer...
Tahan 8 jam di wajah..
Dr pagi raya sampailah ke malam uollsss jgn risau...still nmpak cun tau....glowing mowing gitu...
Mesti ada yg jeles nnti tau..yg lain tu asek pekap2 compact powder jer nk maintain skin cun....tp iollsss sekali jer pakai.....meletop2 lah raya nnti....

Wssp 0169503401 ok.





Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

DMS 4D Foundation 360 DMS 5D Foundation , Hybrid CC, Diamond Foundation

Apa keistimewaan setiap foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda??
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80


๐Ÿ”ตDia boleh jadi foundation
๐Ÿ”ตDia boleh jadi cream muka
๐Ÿ”ตDia boleh jadi penghalang uv matahari
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda glowing
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda putih

๐Ÿ”ดSape yg pernah pakai Foundation By Dms 360° mesti taknak pakai foundation lain dah.... Berminat?
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80

FOUNDATION KELUARAN DMS360 MMG OHSEM..
WOW.. MMG TIADA TANDINGAN

๐Ÿ’…Nak yg pinkish2 ambil 4d
๐Ÿ’…Nak yg putih gebu ambil 5d
๐Ÿ’…Nak yg blink2 ambil diamond
๐Ÿ’…Nak yg natural color ambil hybrid cc

*CC CREAM HYBRID ...rm80
*4D FOUNDATION ... rm63
*DIAMOND CREAM ... rm80
*5D HYBRID FOUNDATION ... rm78
 Wassap 0169503401 -Syuhada DMS

RINGAN DI WAJAH..
SENANG DI SAPU..
INTANT GLOWING DLM 3 MINIT..
EFFECT MCM GUNA 360 CAMERA

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT..

BOLEH PAKAI BILA2 MASA JER..
BILA DH GUNA FOUNDATION DR DMS TAK PAYAH NK GUNA BEDAK DAH..

TAHAN SELAMA 3 TAU 4 BULAN BERBALOI2..Ketiga-tiga foundation iaitu 4D, 5D dan HYBRID CC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebaร gai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa sama...

Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba 4D foundation...

Pengguna menggunakan 4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ RM63

Manakala 5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM78

Hybrid CC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

Diamond foundation pula biasanya menjadi pilihan apabila anda selalu menghadiri night event dan inginkan bling pada wajah anda. Pasti ramai terpukau akan wajah asli anda tetapi tetap tampil natural, glowing dan gebu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

PM/WASAP 0169503401 syuhada



5D FOUNDATION


Rm78



4D FOUNDATION

Nampak x glowing tu????????
Mmg best 4d 360 foundation ni uollssss..
Susah nak gambarkan dr kata2...uollsss kena try sendri....mmg pasti jatuh hati selamanya....yg dah mencuba taulah perasaan tu kan...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wssp segera 0169503401
Siapa cepat die dapat..
Hot salesss
RM63+POS RM7 SM@ RM11 SS sahaja.
Pengganti bedak dan make up di hari raya uollss...
Jom grab sementara harga masih rm70.00 yer...
Tahan 8 jam di wajah..
Dr pagi raya sampailah ke malam uollsss jgn risau...still nmpak cun tau....glowing mowing gitu...
Mesti ada yg jeles nnti tau..yg lain tu asek pekap2 compact powder jer nk maintain skin cun....tp iollsss sekali jer pakai.....meletop2 lah raya nnti....

Wssp 0169503401 ok.





Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
no tel
alamat
jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/yayahgurlz

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

DMS 4D Foundation 360 DMS 5D Foundation

Apa keistimewaan setiap foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda??
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80


๐Ÿ”ตDia boleh jadi foundation
๐Ÿ”ตDia boleh jadi cream muka
๐Ÿ”ตDia boleh jadi penghalang uv matahari
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda glowing
๐Ÿ”ตDia boleh jadi muka anda putih

๐Ÿ”ดSape yg pernah pakai Foundation By Dms 360° mesti taknak pakai foundation lain dah.... Berminat?
HYBRID CC Cream RM80, 4D foundation RM63, 5D foundation RM78, Diamond RM80

Ketiga-tiga foundation iaitu 4D, 5D dan HYBRID CC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebaร gai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa sama...

Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba 4D foundation...

Pengguna menggunakan 4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ RM63

Manakala 5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM78

Hybrid CC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

Diamond foundation pula biasanya menjadi pilihan apabila anda selalu menghadiri night event dan inginkan bling pada wajah anda. Pasti ramai terpukau akan wajah asli anda tetapi tetap tampil natural, glowing dan gebu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰RM80

PM/WASAP 0169503401 syuhada



5D FOUNDATION


Rm78



4D FOUNDATION

Nampak x glowing tu????????
Mmg best 4d 360 foundation ni uollssss..
Susah nak gambarkan dr kata2...uollsss kena try sendri....mmg pasti jatuh hati selamanya....yg dah mencuba taulah perasaan tu kan...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Wssp segera 0169503401
Siapa cepat die dapat..
Hot salesss
RM63+POS RM7 SM@ RM11 SS sahaja.
Pengganti bedak dan make up di hari raya uollss...
Jom grab sementara harga masih rm70.00 yer...
Tahan 8 jam di wajah..
Dr pagi raya sampailah ke malam uollsss jgn risau...still nmpak cun tau....glowing mowing gitu...
Mesti ada yg jeles nnti tau..yg lain tu asek pekap2 compact powder jer nk maintain skin cun....tp iollsss sekali jer pakai.....meletop2 lah raya nnti....

Wssp 0169503401 ok.