klik sini untuk promosi

29 October 2015

Double Stemcell Original Harga Borong

PhytoScience Double Stemcell RM90
14sachet 1box
Wassap 0169503401
Stok terhad!







KEBAIKAN PENGAMBILAN PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL

KEBAIKAN PENGAMBILAN PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL


PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)
Diambil dari buah Apple Uttwiller Spatlauber, direkodkan sejak abad ke 18 dijumpai di Thurgau, daerah Utara Switzerland. Buah Apple jenis ini sangat popular kerana boleh disimpan lama. Kelihatan segar walaupun setelah lebih 4 bulan di petik. Lebih lama dari Apple lain yang kelihatan kecut dan berkedut. kulit pokoknya juga akan cepat pulih sekiranya tercedera. Khasiat Stem Cell dari buah Apple jenis ini adalah melambatkan proses PENUAAN (anti – ageing), melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru dan melambatkan kedutan. Antara artis yang menggunakan teknologi Apple Stem Cell ini adalah Michelle Obama dan Jennifer Lopez.


                                                                       


Apa itu Sel Stem, dan mengapa ianya penting?
Sel Stem mempunyai potensi yang luar biasa untuk berkembang menjadi pelbagai jenis sel yang berbeza dalam tubuh pada awal kehidupan dan pertumbuhannya. Sel Stem boleh di anggap sebagai sistem pembaikan dalaman, membahagi tanpa batas untuk mengisi sel-sel yang rosak selama seseorang itu masih hidup. Ketika sebuah Sel Stem berbahagi, setiap sel baru mempunyai potensi untuk menjadi stem cell atau menjadi sel jenis lain dengan fungsi yang lebih khusus, seperti sel otot, sel darah merah, sel otak, sel jantung dan lain-lain.
Bagaimanakah pertambahan jumlah sel stem yang beredar di dalam badan boleh mendorong kepada kesihatan yang optimum?

Sel stem yang beredar boleh sampai kepada pelbagai organ dan menjadi sel kepada organ tersebut, membantu organ tersebut untuk mendapatkan semula dan mengekalkan kesihatan yang optimum. Kajian baru-baru ini telah mencadangkan bahawa jumlah sel stem yang beredar di dalam badan adalah kunci utama; semakin banyak jumlah sel stem yang beredar, semakin bagus keupayaan diri untuk memulihkan dirinya sendiri.

Mengapa sel stem penting untuk kesihatan?

Apabila kita tercedera atau sakit, sel-sel dalam badan kita turut tercedera malah mungkin mati. Pada masa ini, sel-sel stem akan diaktifkan. Sel-sel stem berfungsi untuk memperbaiki tisu badan yang rosak dan menggantikan sel-sel yang mati. Dengan berbuat demikian, sel-sel stem menyihatkan badan kita dan mencegah penuaan awal. Sel-sel stem boleh diibaratkan sebagai pasukan perubatan mikro dalam badan kita demi mencapai fungsi-fungsi terapi semula jadi, anti penuaan dan kecantikan.


Bagaimanakah pertambahan jumlah sel stem yang beredar di dalam badan boleh mendorong kepada kesihatan yang optimum?

Sel stem yang beredar boleh sampai kepada pelbagai organ dan menjadi sel kepada organ tersebut, membantu organ tersebut untuk mendapatkan semula dan mengekalkan kesihatan yang optimum. Kajian baru-baru ini telah mencadangkan bahawa jumlah sel stem yang beredar di dalam badan adalah kunci utama; semakin banyak jumlah sel stem yang beredar, semakin bagus keupayaan diri untuk memulihkan dirinya sendiri.

Berapa kerapkah tisu diperbaharui?

Sel-sel tubuh sentiasa ditukar ganti, bermaksud sel-sel akan mati dan digantikan dengan sel-sel yang baru bagi menjana pembaharuan tisu. Sebagai contoh: Pembaharuan sepenuhnya tisu-tisu anda berlaku mengikut tempoh masa yang tertentu:


Lapisan usus – setiap 5 hari

Sel darah merah – setiap 90 hari

Sel darah merah - setiap 90 hari
Hati – setiap 3 tahun
Paru-paru – setiap 4-5 tahun
Jantung – setiap 20-25 tahun


KEBAIKAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL

1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.
3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
5) Mengurangkan risiko kanser.
6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Kandungannya anda dah tahu, kebaikan pengambilannya pun anda dah tahu…jom sekarang ini kita tengok pula siapa yang perlu mencuba serta menggunakannya.

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:
•Gout
•Kencing manis
•Darah tinggi
•Lemak darah
•Anemia
•Kulit sensitif
•Sistem penghadaman lemah
•Demam selsema
•Mudah letih dan badan lemah
•Tekanan
•Kolestrol tinggi




Bagaimana cara penyediaan Double Stemcell ini?

14 sachets X 1200mg (1 Kotak)
Pengambilan: 1 sachet setiap hari
Dengan teknologi nano, ia amat mudah dan cepat untuk diserap. Hanya letakkan di bawah lidah sahaja sudah memadai tanpa perlu dicampurkan dengan air terlebih dahulu.


Sekali lagi saya ringkaskan Ramuan Utama Double StemCell ini:

1) Sel Stem Epal Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan, kuasa pemulihan dan kuasa pemutaran.
2) Sel Stem Anggur Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan dan melindungi Sel Stem dari sinaran UV.

3) Acai Berry
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

4) Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentang kanser serviks/payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.


(Semenanjung Malaysia RM270, Sabah&Sarawak Rm285).

13 October 2015

Syma Beauty Skincare 3 in 1, Syma Advanced, Syma 4 in 1

Syma Beauty 3 in 1


Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM50+ Pos RM7 SM@ RM11 SS
Wassap 0169503401

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri?



Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif
Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 

sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare



Apa yang ada dalam set skincare ni???
Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


[ SYIMA BEAUTY SOAP]


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi. 

Ia bertindak 
~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.


[SYIMA DAY CREAM]


Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


[SYIMA NIGHT CREAM]


Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.



TENGOK TESTIMONI PENGGUNA




















Lulus KKM

Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K



SYMA ADVANCED


 RM52+ Pos RM7SM@ 

RM11 SS





Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare ni.
1. Cleansing Gel (pencuci muka)
2. Miracle Toner (toner, guna lepas mencuci muka)
3. Silky Smooth BB Cream (krim siang)
4. Advance Beauty Cream (krim malam)
Kelebihan SYAdvance Beauty Skincare  :
– Menghilangkan jerawat  Menghilangkan jeragat Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
– Mencerahkan kulit wajah Menghilangkan blackhead dan whitehead
– Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat Mengurangkan pigmentasi
– Mengawal masalah jeragat
– Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
– Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
– Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
– Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
– Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
– Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih

Syma Beauty 4 in 1 terbaru

SYMA BEAUTY 4IN1 = RM52.00
+ POSTAGE RM7.00 (SM) RM11.00 (SS)
Wassap 0169503401

Syma Beauty 4 in 1 terbaru

syma beauty skincare 4 in 1 kini dah include serum 10ml dalam set produk kecantikan.
Syma Terbaru New Packaging + Serum
Kini syma beauty 4 in 1 mengandungi
Sabun
Day Cream
Night Cream
Serum

angel pink lyanaz

ANGEL PINK LYANAZ
Angel Pink Lyanaz
RM58 POS RM7SM RM11SS
HARGA ASAL : RM80 SM RM90 SS
Wassap 0169503401






Angel Pink Set yang lebih mendalami kulit seseorang untuk kelihatan bersih, bersinar dan licin tanpa berminyak dan juga mampu membekalkan Vit E serta Vit C pada kulit supaya kelihatan tidak kering sentiasa

lembap dan licin dari parut-parut jerawat.

Set ini didatangi dengan White Bubble Soap untuk membuang semua kotoran pada wajah seharian dengan datangnya habuk-habuk dan peluh, serta membekalkan kelembapan pada kulit serta mencerahkan, diperkaya dengan rose oil, apricot paste, serta serbuk mutiara emas 24K dan memberikan ketenangan release tention (Terapi Minda)

Retouch Day Cream pula sangat best kerana ianya dijadikan Cream untuk menghalang sinaran UV matahari dan ianya dijadikan sebagai bedak asas, bagi sesiapa yang tampil untuk Make Up bak kata senang Foundation 2 in 1.. Diperkaya dengan mineral water untuk kulit tidak berminyak dan tampak kemas tekstur di kulit wajah, serta 100% tidak melekit.

Sparkling Essence pula digunakan pada siang dan malam hari untuk menampakkan kulit sentiasa berkilat dan bersinar tanpa berminyak dan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan jeragat ringan.. dan bintik-bintik hitam tekstur yang sangat wangi dan ringan. Dengan kilauan Blink-blink diamond pada sparkling Essence yang sangat halus apabila dipakai.

Angel Night Cream adalah sesuai untuk kegunaan malam hari bagi mengekalkan serum terjadinya minyak akan tetapi tampak glowing dan cerah. Membaiki tekstur kulit yang lekuk-lekuk akibat jerawat batu. Dan mampu memberikan kulit yang bersinar seperti terkena lampu bercahaya.

��Angel Pink lebih fokuskan untuk kulit sentiasa kelihatan Bersinar, Cerah Seperti Cermin.. Dan juga kulit akan kelihatan sentiasa seperti berhias… (Skin+Make UP Treatment)

miss putih hilang parut

MISS PUTIH

Miss putih RM36 POS RM7 SM RM11 SS
60ML
Wassap 0169503401



KEISTIMEWAAN
*memudarkn parut lama
*menghilangkan parut baru
*mencantikan tekstur kulit
*menyegarkan kulit
*mencerahkan kulit
*menyahtoksin
*menambahkan oksigen dlm kulit

✿CARA GUNA & KELEBIHANNYA

✔BERSIHKAN : basahkan muka dgn air yg bersih picit dan keluarkan miss putih yg berbentuk gel.

✔URUTAN : mulakan sapuan dgn urutan dr leher ke ats hingga dagu atau mana2 kwsan yg mempunyai parut lama atau baru

✔MOLEKUL AJAIB : mempunyai kuasa molekul yg mengandungi 100% oksigen yg mampu mempercepatkan pembuangan sel2 mati dan menyerikan wajah serta memudarkan parut.

✔BUNYIAN AJAIB : kuasa ajaib yg membuatkan anda teruja dimana dlm kiraan 5 saat molekul2 oksigen mula kelihatan dan kedengaran mula menjalankn tugas utk memberikan oksigen ke dl lapisan kulit ketiga yg amat di perlukan utk memulihkan dan meremajakn serta memudarkan parut.

✔KESEGARAN : menyejukkan & merehatkan kulit

✔MENYAHTOKSIN : menyahtoksin dgn sepenuhnya seta membersihkan liang sebum dan menghapuskan bakteria.

✿BILAS DENGAN AIR BERSIH UTK CUCIAN TERAKHIR✿

✿DI SARANKAN GUNA 4 KALI SEMINGGU✿

B'glow by b'zura

B'GLOW BY B'ZURA
B'glow by b'zura
HARGA RM64 POS RM6 SM RM10 SS
Wassap 0169503401




ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT?
*JERAGAT
*JERAWAT
*BEKAS JERAWAT
*KULIT KUSAM
*BERMINYAK

~~B'GLOW SKINCARE SET FORMULA 100% BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI.TIADA BAHAN LARANGAN.SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT.

~~B'GLOW SET MUDAH UNTUK DI BAWA KEMANA MANA.FORMULA BAHAN B'GLOW SKINCARE TIADA BAHAN MEROSAK KULIT WAJAH.MEMBANTU MERAWAT KULIT WAJAH YG BERMASALAH SERTA MENGEKALKAN KULIT MUKA YG SIHAT,ANJAL,CERAH DAN LICIN.

TERDAPAT 3 ITEM:
1)SERUM WASH 30ML ~~MEMBERSIH SERTA MEMBUANG SEGALA KOTORAN,MEMBUANG SEL2 MATI,MEMBERI KESEGARAN,MENGECILKAN PORI2,MENEGANGKAN KULIT,ANTI PENUAAN.

2)BB GLUTA 5g ~~MEMUTIHKAN WAJAH,MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN UV DGN SPF30,MELEMBAPKAN KULIT,MELAMBATKAN KESAN PENUAAN,MEMUDARKAN PARUT DAN BINTIK HITAM.

3)COLLAGEN NIGHT CREAM 7g~~MENYAMARKAN KEDUTAN,MENGECUTKAN JERAWAT,MENGHILANGKAN PIGMENTASI ,PARUT JERAWAT,MENCERAHKAN KULIT,MELEMBUTKAN SERTA MERAWAT KULIT KUSAM.

SELAMAT DI GUNAKAN UTK SEMUA PERINGKAT UMUR LELAKI DAN PEREMPUAN,

Gwiyomi Vitamin C

GWIYOMI VITAMIN C
Gwiyomi Vitamin C
HARGA RM113 POS RM7 SM RM11 SS
Wassap 0169503401
60BIJI (500MG)





KEBAIKAN VITAMIN C:

✔ Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

✔ Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

✔ Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

✔ Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

✔ Anti penuaan dan anti kedut

✔ Mengatasi masalah resdung dan alahan

✔ Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

✔ Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

✔ Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

✔ Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

✔ Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

✔ Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

✔ Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

✔ Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

✔ Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

✔ Merawat jangkitan saluran kencing

✔ Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

✔ Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini
Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan

✔ Lulus KKM
✔ 100% halal

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

Amirna plus tablet Harga borong termurah

AMIRNA PLUS TABLET
Amirna Plus Tablet Original 100% Wassap 0169503401
RM30 POS RM7 SM @ RM11SS
Borong 5 botol : RM26x5
10 PCS RM24x10
100 botol best price, wassap.




Buah Manjakani, Kacip Fatimah,bunga pakma,daun sirih& Akar KayuAura anak dara kini kembali!

Bagaimana? Dengan hanya amalkan AMIRNA PLUS TABLET herba kesihatan khusus utk para wanita yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.

✿32 biji sebotol✿

✿Sehari 2-3 biji✿

Rasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!

***10 KELEBIHAN SELEPAS PENGAMBILAN AMIRNA PLUS TABLET****

1-mengatasi masalah penyakit senggugut
2-menghilangkan lendir keputihan berlebihan
3-mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat
4-menegangkan payudara gebu dan montok
5-mengatasi masalah buasir
6-membantu kaum wanita memiliki keupayaan seksual yg kuat
7-merawat wanita lepas pantang atau selepas datang bulan, setelah cuci dari kekotoran tersebut
8-melancarkan peredaran darah haid teratur
9-menambahkan susu ibu yg menyusu baby
10-mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit, lutut dan sengal sengal badan)
INSYA, ALLAH...HUBUNGAN SUAMI ISTERI LEBIH INTIM

* Wanita yang mengandung atau anak dara dilarang mengambil tablet ini.*

kopi jerat kanda

KOPI JERAT KANDA
HARGA RM46 POS RM7 SM RM11 SS
HARGA ASAL RM99
Wassap 0169503401



Lebih ramping,tegang,ketat dan bertenaga dengan Kopi Jerat Kanda.

9 sebab wanita suka Kopi Jerat Kanda.

Kopi Jerat Kanda berasaskan Garcinia yang dihasilkan oleh manggis dan Kolagen daripada tumbuh-tumbuhan.

Fungsi utama Garcinia bantu membuang lemak berlebihan terutama bahagian perut,peha,lengan dan bawah dagu

Fungsi utama Kolagen pula bantu menegang dan mengetatkan payudara serta miss V.

Apa kelebihan lain Kopi Jerat Kanda?

1) Melangsing dari cara pembuangan lemak
2) Memutih serta menegangkan kulit
3) Mengetatkan MissV
4) Menegangkan payudara
5) Melawaskan sistem pembuangan
6) Membuang toksin dalam badan
7) Baik untuk penjagaan mata dan penglihatan
8) Menambah tenaga
9) Lancarkan peredaran darah

Mulakan hari uol dengan Kopi Jerat Kanda.
Insyallah lebih ramping,tegang dan bertenaga dari sebelum ni!

Boleh diminum oleh semua peringkat umur serta ibu mengandung atau ibu dalam penyusuan bayi.

1 kotak mengandungi 15 sachet.

Farra fat burner

FARRA FAT BURNER
RM46

+ POSTAGE RM7.00 (SM) RM11.00 (SS)
Wassap 0169503401







Oppssss!! XMalu Ker dengan perut BOROI kedepan anda,sayang sgt ker nk kasi bakar lemak2 tu.. FATBURNER FARRABEAUTY kini membantu anda menurunkan berat badan secara sihat tsnpa rasa sakit!!!..
.
MACAM MANA???
Hanya perlu tuang & minum atau boleh diminum terus ,xperlu susah2 nk bancuh bagaiii...
.
SO MACAM MANA BOLEH KURUS???
✔FATBURNER dapat menyekat nafsu makan anda
✔Membaiki sistem pencernaan
✔Lebih lawas setiap hari
✔Perut tidak berasa lapar
✔Membakar Lemak dengan cepat
✔Memberi tenaga yg luar biasa & tidak letih walaupun anda kurang makan
✔Lelaki&Perempuan..semua boleh minum
HEBATNYA @fatburner_farrabeauty !!
Merealisasikan impian anda untuk cantik menawan...
Body yg ramping menjadi pujaan suami..
Perut yg xboroi menjadi kegilaan isteri..
Sama cantik,sama padan baru orang puji,
Nak tau rahsinya minumlah @fatburner_farrabeauty 😅😅
.

Pil hormon payudara punggung sebiji seminggu

Pil Hormon 6 biji untuk 6 minggu

Pil hormon breast


Pil hormon cina RM40+ Pos RM7
Wassap 0169503401
Sebiji makan seminggu atau 10 hari.

Diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP !!

HORMON AWET MUDA, UNTUK KULIT HALUS DAN GEBU SERTA UNTUK PAYUDARA DAN PUNGGUNG YANG BESAR TEGANG DAN ANJAL

pil hormon utk #breast_mantap !!!
Dengan hnya 6biji anda dah dapat result sebegini !!!
#Comfrim_mantap okkk

Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memrangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utk disimpan di bawah otot punggung dan payudara.

Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa

KHASIAT DAN KEGUNAAN

1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan

2.Hasil 100 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.

3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu

4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja untuk 10hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain

5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang

6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan

7.biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita

8.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,

9.juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu

10.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan.

11.sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur

Cara pengambilan
1. 1 biji makan selepas sarapan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nk truskan pil ini)

KANDUNGAN SETIAP BIJI PIL
1.LEVONORGESTREL 6000 MCG
2.QUINESTROL TABLETS 3OOO MCG
3. pil hormon wanita ini menyerap menarik dan menyimpan lemak dan kolagen serta protein untuk disimpan di bawah tisu tisu kulit dan otot payudara dan punggung

Amaran!!!
Tidak sesuai bagi wanita yang nak hamil atau mnyusu badan 6 bulan ke bawah

Kesan mmg gempak ##

KHASIAT DAN KEGUNAAN 1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan

2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.

3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu

4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain

5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang

6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan

7.biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita

8.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,

9.juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu

10.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan.

11.sesuai bagi wanita yang menopous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur. .

8 October 2015

Kcolly focus white booster original

K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
Original 100%
Kcolly focus white booster
RM98 + Pos RM7 SM@RM 11SS





Dihasilkan menerusi teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yang membantu anda merasai perubahan kulit yang nyata berbeza dalam masa yang pantas!

KEISTIMEWAAN UTAMA K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER

Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan

Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga

Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit

Menghilangkan jerawat dan parut

Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan halus dan jeragat

Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar

Sesuai untuk lelaki dan wanita

CARA PENGAMBILAN

Amalkan 2 kapsul setiap malam sebelum tidur beserta segelas air suam.

Atau amal 1 kapsul pagi setengah jam sebelum sarapan dan 1 kapsul malam sebelum makan malam.

Banyakkan minum air bersih sepanjang hari

ISI KANDUNGAN : 60 KAPSUL / BOTOL

Promosi DAPAT HADIAH FREEGIFT IBU PUTIH MUTIARA ASLI AAA GRED QUALITY !!!!!! Dapatkan sekarang kesan positive dan putih semulajadi.

(Kadar pos berubah ikut timbang berat mulai 1/10/2015)

Jika berminat,
Bank in ke:
CIMB :7036710031
Maybank: 156012378863
Norsyuhada Binti Ab Kahar

1- BUKTI BAYARAN
2- NAMA,ALAMAT
3- NO.TEL.
4- NAMA PRODUK

PENGHANTARAN DIBUAT SELEPAS BAYARAN DITERIMA.,

Pembayaran sebelum 12.30 pm, pos hari sama.Wassap 0169503401
PROSES PENGHANTARAN DLM 1-3 HARI BEKERJA

Facebook page :
https://m.facebook.com/yayahgurlz

email: norsyuhada.kahar@gmail.com

Sabtu Ahad cuti

 

,