klik sini untuk promosi

11 July 2017

Tati New Packaging

Tati New Packaging
RM58+POS RM7 SM@ RM11 SS
Ada harga sales !!!

New formula
New packaging
Kelulusan KKM
No mercury

Pm/whatsapp : 0169503401


10 January 2017

Nurraysa product

NURRAYSA PRODUCT
0169503401

❥ NURRAYSA COLLAGEN SOAP RM23
❥ NURRAYSA SKINCARE SET RM63
❥ NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH 80ML RM23
❥ NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 300ML RM27
❥ NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK RM23
❥ NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE (CODE 1,2,3) RM37
❥ NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER RM28
❥ NURRAYSA LONG LACE MASCARA RM25

+POS RM7 SM@ RM11 SS
0169503401

NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP Diperkaya dengan bahan-bahan BERKHASIAT tinggi berikut:

✔ Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran!)

✔ Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang)

✔ Vitamin A, C & E

✔ Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat!)

KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP

✔ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
✔ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan.
✔ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela.
✔ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark.
✔ Menghilangkan Black Head dan White Head.
✔ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
✔ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
✔ Menyamaratakan tona kulit.
✔ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.

NURRAYSA SKINCARE

✔ Produk sesuai untuk LELAKI & WANITA
✔ 100% tanpa bahan kimia
✔ 100% dibuat dari bahan semulajadi
✔ Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (depend penggunaan anda)

SET SKINCARE 1. Nurraysa Colagen Soap 30 GM

Fungsi :

✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori
✔ Membersihkan mekap

Cara Penggunaan :

Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.

Kandungan :

Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.

SET SKINCARE 2. Miracle Whitening Spray 30 ML
Fungsi :

✔ Memutih
✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup liang-liang roma
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

Cara Penggunaan :

Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.

Kandungan :

Distilled Water, Bifidobacterium Bifidum, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic Asid, Malus Domestica.

SET SKINCARE 3. Treatment Serum 15 ML
Fungsi :

✔ Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.

Cara Penggunaan :

Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

Kandungan :

RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.

SET SKINCARE 4. UV Krim 5 GM
Fungsi :

✔ Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

Cara Penggunaan :

Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.

Kandungan :

SF 1632, SF 1642, Silsoft 034, Ti O2-as-61d, Yellow rs 112d, Red afs 112d, Mica, Td 50ab, Ss 4267, Sf 1202, Transparmer.

LANGKAH PENGGUNAAN :

Siang
Nurraysa Colagen Soap ==> Treatment Serum ==> UV Krim

Malam
Nurraysa Colagen Soap ==> Treatment Serum ==> Miracle Whitening Spray

HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO

Menyejukkan Kepala dan Rambut

Mengurangkan Kelemumur

Membaiki Rambut Bercabang

Rambut Berbau Harum 24 jam

Pertumbuhan Rambut Baru

Melembutkan Rambut

Mengurangkan Kegatalan Kepala

Melegakan Sakit Kepala & Migrain

STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA

*MENYEGARKAN HARIAN ANDA

*MENCEGAH & MERAWAT KEPUTIHAN

*MERAPATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI

*MENGHINDARI DARI JANGKITAN KUMAN

*MEMPUNYAI BAUAN SANGAT WANGI

PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS NURRAYSA
Ianya dirumus khas menggunakan formula bahan terbaik, mesra solat, warna ikut darah pengguna dan yang penting TANPA PLUMBUM!!!

KANDUNGAN BAHAN DALAM NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS

✔ Collagen
✔ Vitamin E
✔ Pearls
✔ Olive fruit oil
✔ Sunflower seed oil
✔ Virgin coconut oil

KELEBIHAN NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS

✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Tanpa plumbum
✔ Mesra solat
✔ Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
✔ Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti
✔ Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

22 December 2016

Beautea Slim

Beautea Slim RM50
0169503401

Beautea Slim

Beautea Slim

πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»" SEBELUM MAKAN BEAUTEA SLIM BERAT SAYA 72KG , DAH 5 HARI MAKAN SEKARANG JADI 69KG , SUKA SANGAT DENGAN PRODUK BEAUTEA SLIM NI "πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»

( Laila , 29 , gombak )

πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡

APA KELEBIHAN BEAUTEA SLIM NI KAKAK-KAKAK SEMUA ??

Jap-jap kita ceritakan ehh ..

πŸ”₯FAT BURNER
- Boleh hilangkan up to 5kg per box , ianya akan membantu anda untuk membuang lemak-lemak yang terperangkap di lengan , peha , perut dan pinggul .πŸ€—

πŸ’―SANGAT BERKESAN
- Sangat efektif dan anda pasti berpuas hati dengan keputusan yang bakal anda lihat . πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ΈHARGA
- Harga yang berpatutan , RM 50.00 sahaja per box , anda akan dapat 10 tablet ( untuk 10 hari penggunaan ) , biasanya pelanggan akan hilang 5kg lepas makan 1 box .πŸ’ͺ😊

🌑TAK ADA KESAN SAMPINGAN
- Anda tidak akan mengalami kesan sampingan seperti berpeluh , cirit birit , panas , rasa berdebar , tak boleh tidur malam atau moody . produk ini bersifat 'neutral' dan selamat πŸ‘πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•

πŸ†—TAK ADA PANTANG LARANG PEMAKANAN CUMA WAJIB IKUT INI
- Ambil 1 biji sehari sebelum anda sarapan , dan timbang berat setiap pagi

🍷MINUM AIR
- Anda perlu minum air mineral sekurang-kurangnya 2 liter sehari πŸ”›

πŸ›JADUAL PEMAKANAN
- Makan tengah hari macam biasa , makan malam awal pada pukul 6/7 malam setiap hari . Makanan manis adalah tidak dibenarkan sama sekali selepas pukul 6 petang .🍲🍲

‼️AMARAN
- Beautea Slim tak sesuai untuk Breastfeed mom , darah tinggi dan sakit jantung .‼️‼️

.
.
.
.
.

MACAM MANA BEAUTEASLIM NI TURUNKAN BERAT BADAN ?
- Dengan naikkan metabolism rate dan supress your appetite . Bila appetite tak ada , anda akan kurang ambil makanan untuk masuk ke dalam badan , dan badan anda terpaksa membakar & attack lemak-lemak terkumpul dan degil dalam badan . Bila metabolism rate tinggi anda akan susah gemuk dan sentiasa kurus la , contoh orang yang metabolism tinggi adalah orang yang aktif bersukan πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»‍♀️

KALAU BERHENTI BADAN NAIK TAK ?
- Anda perlu jaga makan , apa-apa supplement pun , kalau anda ambil kemudian dah kurus lepastu makan tak ingat dunia memang badan anda akan naikπŸ˜‚πŸ˜„ . Jadi bila dah susah susah nak kurus kena jaga la ya . Beauty is pain kata mat saleh 😍😍


πŸ“žπŸ“žWHATSAPP 0169503401

PERHATIAN :
STOK TAK BANYAK DAH NI , FIRST COME FIRST SERVE . LAMBAT HABIS & ANDA PERLU MENUNGGU .. JANGAN MENYESAL KAKAK-KAKAK SEMUA ! HEHE

Beautea Slim

Add caption

Snow White Secret

SNOW WHITE SECRET

RM55
+ POSTAGE RM7 SM RM11 SS
0169503401

😱MAKIN MUDA, MAKIN CERAH & MAKIN CANTIK DENGAN HANYA KEMAM2 SAHAJA😱

Pertama & satu-satunya Suppliment vit c Snow white secret yang mengandungi Buqh KURMA dan lEMON yg berkualiti Tinggi dalam hanya 1 botol & diyakini serta diakui setaraf jenama antarabangsa.
JIMAT JIMAT JIMAT!!!

Dah tak payah nak beli Sunblock, Whitening Serum & Triple Stemcell Anti Aging dahh!! dengan Hanya sebotol Snow white secret Nie je Anda akn dapat perubahan yg ketara!!

Dijamin Selamat : Ada Sijil KKM

KENAPA MESTI MILIKI SNOW WHITE SECRETπŸ’•πŸ’•πŸ’•!

----------------------------------------------------

✨😍MENEGANG& MENCERAH KULIT SEAWAL 10 HARI.
✨ HALAL & TIDAK MERAGUKAN
✨ LULUS KKM
✨ TERBUKTI BERKESAN DENGAN PANTAS
✨ MENAMBAHKN TENAGA
✨ MEMPERBANYAKKAN SUSU IBU
✨ Kandungan bermutu tinggi setaraf Antarabangsa.
✨ Sangat Sesuai Untuk IBU MENGANDUNG dan lEPAS PANTANG
✨ MELICINKaN KULIT BADAN DAN MUKA!
✨ MEMUTIHKAN DI CELAHAN2
✨ Mencerahkan kulit wajah
✨ Mudah dan pantas digunakan
✨ Sangat senang untuk dibawa kemana2
✨ Tahan sehingga 1 bulan
✨ Memberikan kesan GLOWING & FLAWLESS SATU BADAN!!
Snow White Secret

Snow White Secret

Snow White Secret

Snow White Secret

Snow White Secret

Snow White Secret

Snow White Secret


#snowwhitesecret
#snowwhitesecretmurah
#snowwhitesecrettestimoni
#snowwhitesecretoriginal

20 December 2016

Miracle Water Amy Mascara

MIRACLE WATER AMY MASCARA RM30+ POS RM7 SM@ RM11 SS
0169503401


MIRACLE WATER AMY MASCARA merupakan spray penahan make up yang baik untuk semua jenis kulit termasuklah kulit yang sensetif dan mempunyai masalah kulit.Dengan extrak collagen ia ampu meberi keanjalan dan kesegaran pada muka disamping merawt muka anda.

CARA PEMAKAIAN
1- Spray Miracle Spray Collagen di muka sblm menggunakan bb cream
2- Selepas penggunaan bb cream, spray sekali lagi sebagai fixing make up.
* juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di muka.

#miraclewateramymascara
#amymascaramiraclewater
#miraclewateramymascaramurah
#amymascaramiraclewatermurah

Miracle water amy mascara, cara pakai miracle water amy mascara, amy mascara miracle water murah borong, amy mascara miracle water original, amy mascara spray,

Vitamin C Allure Beauty

VIT C ALLURE BEAUTY RM53
POS RM7 SM@ RM11 SS
0169503401

Vitamin c allure beauty




ALHAMDULILLAH VIT C SEMAKIN MENDAPAT TEMPAT DIHATI PENGGUNA
.
.
MANFAAT VITAMIN C UTK KECANTIKAN WAJAH & JERAWAT πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Menggunakan vitamin C untuk bekas jerawat adalah perawatan yang TEPAT. Semua vitamin memiliki peranan yang penting . Vitamin C bertanggungjawab untuk memperkuat sistem kekebalan tubuh .Kandungan antioksidannya secara aktif membantu dalam proses penyembuhan luka. Kerana jerawat meninggalkan banyak bekas luka dan luka terbuka, maka vitamin C merupakan elemen penting untuk perawatan jerawat.
.
.
APA YANG BEST NYA VIT C ALLURE BEAUTYπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

πŸ‘‰πŸ» Vitamin c PERTAMA dalam bentuk serbuk
πŸ‘‰πŸ» 100% serbuk vitamin c asli TANPA bahan campuran lain
πŸ‘‰πŸ» Mudah menyerap dan bertindak dalam badan
πŸ‘‰πŸ» Boleh di Minum, Kemam, buat Scrub muka dan Masker
πŸ‘‰πŸ» Di FORMULASIKAN KHAS untuk Masalah Kulit dan Memberi kesan yang CEPAT
πŸ‘‰πŸ» REPEAT order yang TINGGI
.
.
JANGAN MAIN2 DGN KESAN HEBAT SERBUK VITAMIN C KAMI

ALLURE VITAMIN C
Kebaikan powder vitamin C
 ☺Merawat masalah jeragat
 ☺Merawat resdung dan alergi
 ☺Merawat kulit kering
 ☺Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
 ☺Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selsema
 ☺Mengurangkan gejala alergi
 ☺Meningkatkan penglihatan
 ☺Membantu tubuh menyerap zat besi
 ☺Membantu sistem penghadaman
SERBUK VITAMIN C
Pelbagai kegunaan  ⏰
1.Campurkan ke dalam air masak dan minum
2.Campurkan ke dalam air jus
3.Campurkan ke dalam air suam untuk merawat selsema.
4.Ambil 1/4 sudu teh dan kemam
5.Basahkan muka dan sapu ALLURE BEAUTY Vitamin C Powder pada muka
Sukatan : ⏰
1/2 sudu teh untuk 150ml air.
1 sudu teh untuk 1liter air.
 πŸ•’WAKTU PENGAMBILAN
Satu gelas setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam
 πŸ‘‰ 1 botol boleh tahan 2 bulan, 30grm.


WHATSAPP 0169503401
WHATSAPP 0169503401

#vitaminc
#vitamincallure
#vitamincallurebeauty
#vitcallure
#vitamincallurebeautymurah
#vitamincallurebeautytestimoni
#vitamincalluremurah
#vitamincallureborong


19 December 2016

April Skin Magic Snow Cushion

TERLARIS SEHINGGA KINI
.
APRIL SKIN MAGIC CUSHION RM23+ POS RM7 SM@ RM11 SS
Borong 10 , RM15x10

0169503401






.
✔️FLAWLESS COVERAGE
✔️SPF 50++ Bahan2 semulajadi
✔️Berbentuk cecair/water based serum /foundation
✔️45% tahap pelembapan
✔️Make up mudah diserap dan lembut seakan-akan tidak memakai make up
✔️UV protection
✔️Whitening
✔️Anti kedutan & tidak melekit
.
HANYA RM23 SAHAJA !
+postage rm7 sm/rm11 ss
.

Wahhh...cantiknya artis Korea❗❗❗
Dah la putih...flawless gituh❗

Haaa...korang nak makeup flawless mcm artis Korea x ??

Ni lah rahsianya...
April Skin Magic Snow Cushion

TERSANGAT LA SESUAI UNTUK cover up kulit cela , pigmentasi , jeragat, jerawat dan bintik-bintik❗❗
️SANGAT SESUAI UNTUK KULIT JENIS BERMINYAK DAN KERING


April skin magic snow,April skin magic snow cushion,April skin magic snow murah, april skin murah, cara guna april skin magic snow, magic skin snow borong,

Kilo Up Chewable Tablet

Kilo Up RM68
Pos RM7 SM@ RM11 SS
0169503401
saya nak badan gempal...!!!
Kilo up

Kilo up chewable



sering diejek, sering dipinggirkan, masalah emosi, dan bnyak lagi masalah bile kurus sgt nie...
.
 Nak sesuatu, pastinya kena ada sedikit usaha. Bila ada usaha, InsyaAllah HASIL nya pasti datang.

KILO-UP Membantu:

1. Menambah tenaga
2. Menstabilkan tahap metabolisma
3. Menggalakkan pertubuhan ott bukan lemak
4. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
5. Menambahkan selera makan dan seterusnya menambahkan berat
6. Menambahkan berat badan tanpa mengakibatkan berat badan berlebihan


Kelebihan Kilo-UP:
1. Tambah sel-sel bdn utk naik isi
2. Naikkan selera makan
3. Memberikan tenaga seharian
4. Mencantikkan kulit badan
5. Menambahkan Berat badan
6. Melenakan Tidur Malam Anda
7. Lepas makan ni confirm xkena tiup angin!
.
.
p/s; Wassap 0169503401

17 December 2016

Set Bersalin dan Berpantang Mak Bidan, Dherb, Nona Roguy, Vasia, Anugerah, Jamu jelita

JUALAN KASI HAPPY SET BERSALIN!!!

Promo sah bermula 14 Dec sehingga stock CLEAR!! Cepat grab sebelum SOLD OUT!

DHERB SET BERSALIN MAK BIDAN

✦DHERB SET BERSALIN MAK BIDAN = RM135.00
1.  Pati Herba Mak Bidan
2.  Pilis & Param Mak Bidan
3.  Krim Panas Mak Bidan
4.  Kapsul Jamu Mak Bidan
5.  Minyak Telon
6.  Tungku Herba Mak Bidan
7.  Perawan Herba Herbal Wash

DHERB BENGKUNG MAK BIDAN 

✦ DHERB BENGKUNG MAK BIDAN RM26


JAMU JELITA SET BERSALIN TRADISI 

✦JAMU JELITA SET BERSALIN TRADISI - RM113.00
1. Air Selusuh
2. Balm Hangat Berherba + Kolagen
3. Jus Tradisi Wanita
4. Minyak Selesa
5. Rendaman Herba Manjakani
6. Sabun Nyaman
7. Serbuk Nyaman
8. Tungku Herba Tradisi


✦ NONA ROGUY
NR SET BERSALIN

❥ NR SET BERSALIN = RM238 ✦
1. Pytonatal 90 Tab
2. Akar Herbanika 10 Paket
3. Uncang Cuci 10 Paket
4. Lulur Herbanika 100gm
5. Krim Herbanika Barut 60gm
6. Minyak Herbanika 100ml

Bengkung nr


LOOSE
❥ NR BENGKUNG = RM58
❥ NR MINYAK BERUBAT HERBA 130ML = RM31
❥ NR MINYAK HERBANIKA 130ML = RM54
❥ NR PHYTONATAL 180 TAB = RM151
❥ NR PHYTONATAL 90 TAB = RM111

❥ NR SET BERSALIN + NR BENGKUNG = RM286



✦VASIA SET MATERNITY RM140
VASIA SET MATERNITY 
RM140
1. Jus Jamu Moden Ladies Collagen
2. Losyen Herba Cantik Semula
3. Losyen Herba Sejuk Dingin
4. Minyak Herba Ibu & Anak
5. Sabun Pencerah Harum Gebu
6. Pembersih Wanita Sireh Manjakani
7. Rendaman Mahkota
8. Tungku Moden Berherba
9. Barut Moden Si Comel

SET BERSALIN ANUGERAH ( MEDIUM ) 

✦ SET BERSALIN ANUGERAH ( MEDIUM ) = RM248
1.rahsia kebersihan wanita
2.minyak telon
3.minyak pilis
4.minuman kesihatan ubat bijian
5.losyen sejuta khasiat
6.minyak sejuta rahsia
7.minyak selusuh
8.mandian/suana herba
9.tungku herba batu lava utk ibu
10. Bengkung

  1.  SET BERSALIN ANUGERAH ( SET NORMAL )

✦ SET BERSALIN ANUGERAH ( SET NORMAL ) = RM188

1.minyak telon
2.minyak pilis
3.minuman kesihatan ubat bijian
4.losyen sejuta khasiat
5.minyak sejuta rahsia
6.mandian/suana herba
7.rahsia kebersihan wanita

Harga ni x termasuk pos, kalau alamat di Semenanjung, +RM7,
Kalau Sabah Sarawak, +RM11

Lebih 500g , POS RM10 SM@ RM11 SS

Original 100%

Cod Rompin RM7 charge.
Kalau setuju nk oder kat bawah ni ada no akaun,
Nanti dah bank in bgth saya blk yea sertakan

Resit pembayaran
nama
alamat
No tel
Item + jumlah oder

CIMB BANK
7036710031
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

MAYBANK
MAYBANK: 156012378863
NORSYUHADA BINTI AB KAHAR

Trima ksh sudi berurusan dengan Shoppe House

#Email: norsyuhada.kahar@gmail.com

#Facebook page : Shoppe House
https://www.facebook.com/shoppehousetrading

#Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Ig : hada_daa

Pembayaran sebelum 1 ptg,pos hari sama..

Caliph for baby promosi

CALIPH FOR BABY

RM38
+ POSTAGE RM7 SM RM11 SS
0169503401
Caliph for baby






Dengan campuran Caliph baby with prebiotic makanan jadi extra sedap. Anak anak makan.dengan gembira. Organik and halal...

TERBARU DARI #CALIPH - MEMBANTU MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI ANAK ANDA.

Caliph Juice for Baby -Stage 1
.
Bayi kecil anda sedang melalui satu fasa baru dalam hidup mereka ketika mula menikmati makanan pejal .

.
Kini anda boleh bergembira kerana Caliph Kids Expert telah menyediakan satu jenis supplement yg merangsang sistem imunisasi badan menjadi lebih baik.

.
Tambahan prebiotics di dalam produk ini mampu membantu Meningkatkan sistem imun badan bayi anda.

.
Semakin banyak sumber prebiotik yang kita ambil, maka jumlah bakteria baik didalam pencernaan bayi juga akan meningkat.

.
Di zaman serba maju dengan virus yg semakin menular ramai kanak kanak di bawah usia setahun cepat dijangkiti penyakit kerana badan masih belum cukup matang utk melawan virus.

.
Dengan pengamalan Caliph For Baby stage 1 kita berusaha untuk memberi yg terbaik utk si kecil.

----------------------------------
Kenapa perlukan tambahan prebiotik
Kepada bayi anda?

Prebiotik merupakan berbagai jenis nutrisi yang diperlukan oleh bakteria baik di dalam tubuh anak anda untuk kehidupannya.

.
Pengambilan prebiotik dapat membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh bayi anda serta meningkatkan penyerapan berbagai mineral di dalam makanan serta membantu menjaga keseimbangan jumlah bakteria di dalam sistem pencernaan bayi anda, yang dapat mencegah terjadinya gangguan pencernaan.
.
Selain itu, prebiotik juga dapat membantu menjaga kesihatan bayi anda.
.
Pemilihan prebiotik dalam makanan seharian sangat lah penting. Tambahan lagi di zaman sekarang kanak kanak yg tidak mahu makan buah atau sayur.
.
Dengan adanya Caliph Jus baby ini secara tidak langsung kita membantu merangsang bakteria baik di dalam tubuh anak anak.

mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda.

Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita.

Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik. Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan.

Kandungan / Ingredients

Kurma / Dates
Kismis / Raisins
Buah Tin / Figs
Aprikot / Apricots
Madu / Honey
Delima / Pomegranate
DHA Omega 3 & Omega 6
Perisa Buahan Campuran / Mix Berry Flavour

Cara Pengambilan / Direction

7 Bulan Keatas
1 sudu kecil (2ml) sebelum sarapan
1 sudu kecil (2ml) sebelum tidur
1-3 tahun
1/2 sudu kecil (2.5ml) sebelum sarapan
1/2 sudu kecil (2.5ml) sebelum tidur

8 December 2016

MINI SUPER SERUM

RM15
+ POSTAGE RM7 SM RM11 SS
0169503401



Produk pemutih ini menjadi best seller di Thailand.
Dengan menggunakan serum maka kulit anda juga boleh putih bersih.

Mini super serum ini sangat bermanfaat untuk memutihkan kulit.
Produk ini sangat efektif untuk mencerahkan kulit. Adapun beberapa khasiat dari mini serum ini adalah sebagai berikut:

1. Menghaluskan kulit secara merata
2. Mengencangkan dan melembabkan kulit
3. Membersihkan racun (detoks) pada kulit
4. Mempercepat regenerasi kulit
5. Memutihkan kulit secara merata dengan lebih cepat
6. Menutrisikan kulit sehingga kulit menjadi sihat
7. Membantu menghilangkan darkspot

Itulah 7 manfaat mini super serum ori Thailand, yang sangat direkomendasikan untuk memutihkan kulit Anda.

Mini super serum

How to use πŸ’–πŸ’–

1. Mix mini super serum 1 bottom : other lotion 100. ml
2. Apply mini super serum only on your problem skin such as very dark , roughness but ,should be use at night only.

28 November 2016

mask vietnam blackhead remover murah borong

Kami ialah pemborong mask vietnam.

Mask vietnam termurah , borong termurah harga kilang .
Mask vietnam, habis bagi tercabut blackhead whitehead yg bermaharajalela kat dalam kulit.boleh guna lebih dari 30kali 1 botol!
Meh borong! Yang duduk asrama tu, jual ni,LAKUUU..100% berkesann
Masalah black head / white head...

Jom try comfirm 300% puas hati.....

Memang tercabut... bukan setakat hidung ja... tang mana yang ada pun boleh bubuh...
Buka je botol , ada satu lagi lapisan penutup.Tekstur pulak melekit2 macam gam.Warna dia putih cerah.

Cara guna dia simple jer... kalau nak berkesan betul meh nak citer.... owang utaqa kata maai nak ceqita bagi hangpa. Naaaa....

1 - Sapa ada alat stem muka tu stem dulu untuk 5 @ 10 minit.. kalau tak dak senang ja... cuci muka @ ambik kapas @ tissu @ tuala kecik tu... rendam sat dalam ayaq suam panas... pastu letak sat kat muka bagi pori pori terbuka...

2 - Mask vietnam ni gel likat tau memang bau sikit macam ubat.... nak guna jari boleh, nak guna putik kapas pun boleh laaa.. ambil sapu tang mana yang ada benda tuuuu...

3 - Ambil kertas penampal yang di bagi sekali mask tu tempek jaaa.... (contoh kalau kertas tu habis boleh juga guna kertas yang nipis tu macam kertas minyak putih tu... susah cita guna A4 @ A5 yang nipis sekali tu potong)

4 - Biar dalam 15-20 minit cabut sekali tarikkan tahan la yer.. (pastikan gel tu betul-betul kering dulu tau) lagi lama lagi baguih sebab dia nak tarik sampai akaq..

5 - Dah selesai semua biar dulu jangan truih pergi cuci muka sebab liang pori kan dok terbuka lagi... lepas dalam 5 minit rest muka tu baqu pegi cuci...

6 - Jeng jeng jeng.... nampak hasil dia kan.

MASK VIETNAM


1PCS RM6 (Pos RM7 SM/RM11 SS)

5PCS RM4.50 (Pos RM7 SM/RM11 SS)

10PCS=RM2.50/PCS (Pos RM7 SM/RM11 SS)

30PCS=  RM1.80 (Pos RM10 SM/RM16 SARAWAK, SABAH)


Jika berminat,
Bank in ke:
CIMB :7036710031
Maybank: 156012378863
Norsyuhada Binti Ab Kahar

1- BUKTI BAYARAN
2- NAMA,ALAMAT
3- NO.TEL.
4- NAMA PRODUK

PENGHANTARAN DIBUAT SELEPAS BAYARAN DITERIMA.,

Pembayaran sebelum 10.00 am, pos hari sama.Wassap 0169503401
PROSES PENGHANTARAN DLM 1-3 HARI BEKERJA

Facebook page : Shoppe House
https://m.facebook.com/shoppehousetrading

Fb Profile: Syuhada Norizan Kahar

Ig: hada_daa

Sabtu ahad cuti
,

,


Wassap 0169503401Sangat effective dan ohsemm!!
#vietnammaskmurah
Cabut blackhead & whitehead.Mencanak keluar!
vietnam blackhead whitehead mask.. mask yg ni boleh tarik blakched whithead dengan banyakkkk... eiiii..benda ni la duk main hidunh korang tu..buat apa nak simpan lama2? Eishh..



 mask ini dalam bentuk cecair likat macam gam ,jadi tahan berbulan lamanya. New improved formula, lepas cabut tu, tonyoh je hidung nak bagi tanggal lebihan mask. Tak pedih, hasil, ohsem!! Tercabut banyak!
Lepas sebulan, xakan bertukar warna coklat@ perang mcm old formula dulu

20ml ,+ free 20keping tisu untuk tampal lepas letak gel kat hidung.




Cara guna macammana pulak?

sapu gel di kawasan hidung /dagu
tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu
biarkan 30 minit atau hingga kering
tarik bperlahan dr bawah naik keatas
basuh muka.

MASK VIETNAM / BLACK & WHITE HEAD REMOVER MASK 


FUNGSI-FUNGSI UTAMA :
  • Membasmi & menanggalkan bintik-bintik hitam hingga ke akarnya (100% dijamin berhasil)
  • Tidak mengelupaskan kulit
  • Tidak membesarkan pori
  • Mengandungi zat untuk menghaluskan dan melembabkan kulit wajah
  • Tidak susah dicabut dan tidak sakit

CARA PENGGUNAAN :

  • Hanya perlu pakai 2-3 kali sahaja seminggu
  • Kuantiti 20g & Kertas disediakan
  • Kandungan & bahan berasaskan Aloe Vera 
  • 1 botol boleh digunakan lebih daripada 20 kali

Macammana nak order?
wassap/ mesej saya.
MASK VIETNAM
 wassap 0169503401