klik sini untuk promosi

20 March 2013

wordless...thursday??haha :P

XDE WORDLESS WORDLESS LAH !HAHA
eh,ter on caps lock..(hihih..mlas nk taip semula :P )
teringin jugak nak ade wordless2 nie..okie..tgu rabu..haha


latihan dikir barat 2nd day



4TH DAY





seronok !heheee~ XD

16 March 2013

teruji..

Sesungguhnya,aq insan yang lemah..
Belum lagi selesai dugaan yg telah menimpa, sekali lagi aq di uji..
14hb march: permohonan tambah kursus masih belum diluluskan oleh ketua jabatan..
permohonan akan tamat pada 16hb march..
bayangkan lah bagaimana perasaan aq saat itu...
bergegas aq ke pejabat,tapi jurulatih xde, lunch..
xdapat nak tunggu , ade kelas yg menanti..
tengah dalam kelas, dapat panggilan drpda no 09*******..no pejabat !debar dah aq..aq terus angkat..biar lah duduk depan sekali pun..maaf Dr,terpksa..
jurulatih call ,tanya kenape name aq masih xde dlm sistem..aq pun terus ke pejabat..kemudian, tuan suruh isi surat tuk antar kepada dekan..
Dalam pukul 4.30, bergegas aq ke pusat siswazah universiti, minx borang dari akademik..panas terik kot mase tu..perghh...
sampai2 tu, pihak akademik maklumkan yang permohonan sekarang adalah secara online tanpa sebarang borang..
pihak akademik minx aq remind ketua jabatan,kerana permohonan tambah akan tamat lagi berapa hari lagi..
15hb..masa semakin suntuk..
aq pergi Marang,ade suksis,paintball..16hb aq ade exam farm management..fuh..cmne nk stdy nie kan..tmbh dgn kerisauan tentang masalah pendaftaran..dlm perjalanan balik,aq dapat mesej dari Dr mengatakan permohonan aq telah disokong..alhamdulillah..
suke gembire aq mase tu..tapi,buke2,rupenye skrg ni dalam pengesahan dekan pulak..Ya Allah..betapa runsingnya aq mase tu..nak study pun x leh concentrate..
16hb : exam kul 10,aq dapat mesej yayah dalam kul 11 yg menyatakan emel dah dibalas oleh prof..
cepat2 aq jawab exam n kua 40minit awal sebelum exam hbis..ntah cmne aq jawab kan..
dalam kul 1 stgh,aq g discussion kt FST..lepas tu,call prof.
Akhirnye prof luluskan permohonan aq..yay~25jam kredit ada dlm tgn.,hehee~syukur..
selesai dugaan yg ni..Alhamdulillah..
senyuman mampu terukir walaupun sekejap cuma..
aq hanyalah insan yg lemah..


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang,
Aku berlindung dengan kebesaran Allah dan kekuasaanNya
dan kejahatan apa yang aku deritai dan aku khuatirkan,
Tiada Tuhan yang disembah melainkan Allah yang Maha Besar
Tiada Tuhan melainkan Allah sendiriNya
Tiada sekutu bagiNya, Tiada Tuhan melainkan Allah
bagiNyalah Pemerintahan dan Kerajaan dan bagiNya segala pujian
Tiada Tuhan melainkan Allah,
Tiada daya dan upaya melainkan dengan kehendak Allah,

Ya Allah, Tuhan segala manusia, yang menghilangkan penyakit
sembuhkanlah. Engkaulah penyembuh selain Engkau
sembuh yang tidak meninggalkan sakit lagi.

aminn..
hanya padaMu ku memohon Ya Allah..




13 March 2013

harapan

tolong la..
hu :'(
aq x tahu nak wat cmne lagi.. (T~T)
Ya Allah..
tolong lah hambaMu ini Ya Allah..

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..


Ya Allah, anugerahkan-lah ke atas kami, wahai Tuhan kami penawar kepada penawar-Mu, dan kesembuhan dari kesembuhan-Mu, juga keberkatan dari keberkatan-Mu, terhadap penderitaan-penderitaan yang dideritai oleh orang yang sakit, juga mereka yang lemah, dan sembuhkan-lah, sembuhkan-lah, sembuhkan-lah dengan rahmat-Mu, Ya Allah wahai yang paling mengasihani daripada segala yang mengasihani.
aminn...

5 March 2013

XD


Hrini xde ape2 yg menarik..tp tgh2 lab,tgh titrate,tibe2 ade num pejabat kol..
Klw no celcm ke ape,mmg aq wat dek..p ni nom pejbt..aq x sempat angkt..
Deba dah aq..
Dial . . .
(call waiting)
Cancel.
Dial....
(call waiting)
Dial...
Pggiln diangkat.
*assalamualaikum.....
-waalaikumussalam..(suara lelaki kedengaran) Ni syuhada ke ni?
‘DUP!debo aq..aq de wat salah ke??ßckp dlm hti je lah kan..)
*ye..saye syuhada..kenapa?
-lalalala~perbualan adlah rahsia..haha!
det det dettttttttttttt~
pejabat suksis yg kola q..sbb aq x dftr lagi suksis..
P aq dh dftr dah..cume lebih kedit..ade suh bagi alasan sebb nk ambik lebih kedit..aq malas lah nak care kan,aq taip ;badan beruniform..
Haha..mmg errr la kan..jwpn nk kene penumbuk..
jap2 nk tumbuk diri sendiri..DUSH !! aww~x sakit..
Haha..
Ape2 pun,mmg aq dh daftar..so,no need to worry..
okeh,tutp buku.


bju aq pkai hri ni..
jap2,(tggu org lalu dulu..)snap!ha2